het probleem met Holey Ondergoed

holey ondergoed. We hebben ze allemaal en we dragen ze waarschijnlijk allemaal. Toen ik opgroeide, herinner ik me dat mijn moeder iemands Holy ondergoed vernielde als ze ze zag in een stapel wasgoed. Het is alsof ze een persoonlijke vendetta had met holey ondergoed en ze gilde met vreugde toen ze begon ze aan flarden te scheuren voordat ze ze in de vuilnis gooide. Ik heb nooit echt begrepen waarom ze zo opgewonden was over het vernietigen van het ooit gekoesterde kledingstuk.
zelf ben ik dol op die gecompromitteerde kledingstukken. Ik bedoel, wat is er niet leuk aan?? Ik heb ze zo veel gedragen dat ze comfortabel en niet-beperkend zijn. Ja, wat maakt het uit als ze aan elkaar hangen door een paar hechtingen, toch? Misschien ben jij wel zo ‘ n weldoener die ondergoed gooit op het eerste gezicht, maar dat ben ik niet. Ik hou er niet van om dingen te verspillen, dus draag ik die dingen totdat er geen leven meer in zit. Ik weet zeker dat ze waarschijnlijk schreeuwen, ” alsjeblieft, alsjeblieft, gooi me weg!”Maar ik ben Als” Nee, kom op-je hebt nog een dag in je! Je kunt het!”

dus ja, ik praat met mijn ondergoed. Ik weet dat het verontrustend is, maar zo doe ik dat. Hoe dan ook, ik begon vanmorgen na te denken over hoe belachelijk het is om ze te houden. Ik bedoel, ze moeten duidelijk vervangen worden door nieuwe. En het is niet alsof ik het geld niet heb om nieuwe te kopen. Dat doe ik, Ik ben gewoon lui en wil niet de tijd nemen om voor hen te winkelen. Plus, wat als ik niet dezelfde soort kan vinden en ze zijn ongemakkelijk en vervelend als heck?? Wat moet ik dan doen? Ik hou van het vertrouwde, ook al is het niet echt gezond meer.

ik begon de conclusie te trekken dat ik dit misschien ook in mijn spirituele leven doe. Vasthouden aan dingen die God in mijn leven wil vervangen omdat ze hun nut hebben overleefd. Dingen zoals egoïstische dromen en ambities die mijn meest persoonlijke Delen van mij kleedden. Ik droeg dat spirituele ondergoed tot het draadloos werd en me niet eens meer kon beschermen. Op dat moment, waarom droeg ik ze nog? Ze deden niet eens hun werk omdat ze versleten waren.
we doen dit allemaal in ons leven, of we het nu beseffen of niet. Misschien is het geen egoïstische droom, maar een relatie die moet verdwijnen omdat het ongezond is voor beide partijen. Of misschien is het een ongezond paradigma dat niet precies overeenkomt met Gods Koninkrijk perspectief. Wat het ook is, het moet waarschijnlijk in de prullenbak gegooid worden en vervangen worden door iets nieuws. De vraag is: wat is het nieuwe? Alleen God weet dat, maar ik weet dit: Hij heeft iets nieuws voor ons in gedachten dat veel beter is dan dat oude, rattige ondergoed dat we elke dag aantrekken. We moeten er vanaf, maar doe het op de juiste manier.Op een dag belde mijn zus me met de vraag naar de grasmaaier die mijn man van hen had geleend om onze tuin te maaien. Door middel van Machinegeweer lachen uitbarstingen zei ze, ” waarom is een paar ondergoed gewikkeld rond de binnenkant van de grasmaaier?!!!””UH wat??”Ik tegen, totaal in de war. Op de een of andere manier maaide mijn man over een paar oud ondergoed en het werd een gijzelaar aan de binnenkant ingewanden van de maaier. Het leefde zijn laatste dagen gedraaid rond riemen en metalen cilinders. Het kostte nogal wat moeite om de elastische tailleband van de motor te ontrafelen. Wie doet dat?? Ten eerste, wie gooit er ondergoed op de grond en niet in een vuilnisbak en wie rijdt er over met een grasmaaier?? Ja, welkom in mijn gekke leven.
er is dus een goede en een verkeerde manier om van je holey ondergoed af te komen. Gooi het niet op de grond voor iemand anders om mee om te gaan-gooi het in de vuilnisbak waar het zal eindigen in een vuilnisbak of brandstapel! Niemand hoeft je meest persoonlijke troep te zien.
nu ik waarschijnlijk al mijn lezers kwijt ben, vooral de religieuze, daag ik je uit om God je een nieuw ondergoed te laten geven. Blijf niet proberen om degenen die je hebt op te lappen en leven in ontkenning over. Ondergoed is belangrijk! Waarschijnlijk het belangrijkste deel van onze garderobe, dus waarom zou je niet het beste willen, toch?
ik lach oncontroleerbaar, huil bijna terwijl ik dit schrijf, maar het is zo waar. Ik kon het niet helpen om David te zien in wat sommige geleerden beschouwen als “ondergoed” dansen voor de Heer toen de Ark van het Verbond eindelijk zijn weg terug naar de heilige stad had gemaakt na een eerste mislukte poging. Het verhaal is te vinden in 2 Samuël 6: 14. David is zo ongelooflijk opgewonden dat hij zich praktisch uitkleedt en heftig danst voor de Heer. Doe niet zo religieus, maar denk hier eens over na. In mijn eigen rare geest dacht ik dat David een tapijt sneed en dan kijk ik closer….wait….is that…is is dat een paar holey ondergoed dat hij aan heeft????? Natuurlijk is dat niet wat er gebeurde in het verhaal, maar zie je wat ik probeer te zeggen?? Je weet nooit wanneer je je moet uitkleden en dansen voor de Heer, dus je wilt geen holey ondergoed dragen, toch?
laten we dit in reële termen zeggen: We willen geen holey ondergoed dragen als God besluit om het licht op ons te schijnen en we voor hem kunnen dansen in al zijn glorie. We willen niet gekleed zijn in leugens uit ons verleden, of ongezonde relaties die hij ons vertelde om ons te ontdoen van, of vasthouden aan achterlijke paradigma ‘ s. We willen gekleed worden met iets heiligs. Iets waar en puur en heeft geen smetten. Ik zou zeggen dat “iets” de waarheid is van Christus die in ons leven werkt. Ik veronderstel dat dat de reden is waarom de Schrift zegt om” onze lendenen omgorden ” met waarheid. Dus laten we vandaag beslissen om de waarheid ons te laten bedekken in plaats van delen van ons verleden, bezaaid met onzekerheid en leugens. Laten we het gatige ondergoed weggooien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.