Kerst kunst projecten Round-up

een verzameling van Kinderen Kerst Kunst en ambachtelijke projecten van mijn favoriete bloggers.

Ik ben dol op Kerstmis en alle tradities en festiviteiten eromheen. Het maken van papieren kerstmannen en collage engelen waren een favoriete activiteit toen ik een kind was. Maar vandaag, minder scholen zijn het toestaan van Kerstmis gebaseerde activiteiten en de mijne is een van hen.

dus in plaats van het plaatsen van een Deep Space Sparkle Kerst kunstles, ik ben het posten van mijn favoriete vondsten voor 2013. Ik zoek naar projecten die verwijzen naar sites die tutorials bieden, dus hopelijk blijven de links actief.

het bovenstaande Kerstbord van Fun Art 4 Kids is een van mijn favorieten. Als ik een kunstles voor Kerstmis kon doen, zou ik dit misschien doen. Zou dit niet een schattig aandenken voor uw kind?

een verzameling Kerst-en knutselprojecten voor kinderen van mijn favoriete bloggers.

1. Deze kerststal is prachtig. Jongere kinderen kunnen dit maken met de hulp van een volwassene, terwijl oudere kinderen de vrijheid zouden hebben om hun eigen versies te tekenen. Deze les heeft veel huizen. De afbeelding hierboven is gevonden op het huisvesten van een bos.

2. Kerstkaart Collage van Arteascuola: hoewel dit monster werd gemaakt door een VOLWASSENE, ik denk dat kinderen zou houden van de collage formaat van deze kaart. Ik zag kinderen van vier of vijf jaar die schattige sneeuwpoppen of Kerstmannen maakten.

3. Origami sterren uit Krokotak: ik heb nog geen origami les gedaan met mijn kunststudenten, maar ik ken een paar leraren op mijn school die er dol op zijn. Deze ster banners zijn gewoon mooi. Sterker nog, ik denk dat ik wat papier ga verzamelen en ze vandaag een kans geef.

4. Lijn en patroon Ornament van Art Expression of Imagination: perfecte combinatie van een kunstles en een vakantieproject.

5. Peperkoek Huis van een trouwe poging: peperkoek-thema projecten kunnen worden gekoppeld aan geletterdheid, dus het is een project dat je zou kunnen doen als je niet zeker van het beleid van uw school op vakantie kunst was. Ik hou van het idee van het creëren van een peperkoek huis met deze koele toon achtergrond.

een verzameling Kerst-en knutselprojecten voor kinderen van mijn favoriete bloggers.

6. Drie wijze mannen van die kunstenares: ik hou van dit project. Het heeft prachtige kunstelementen en banden in de religie die velen van ons niet mogen doen. Deze zouden ook mooie vakantie-souvenirs zijn. Zie je dat ze aan pluggen hangen? Heerlijk!

7. Golden Holiday Trees van Kids Artists: zonder twijfel de mooiste en misschien wel de minst religieuze of kerst-thema van de groep. Er is een geweldige tutorial voor deze les, dus zorg ervoor dat u de site te bezoeken.

8. Schattige Elfen van Pink And Green Mama: Oh mijn hemel. Zijn deze kleine elfjes niet de schattigste kleine dingen ooit? Als je in ambachten, ik zou denken dat deze elfen zou kunnen vullen een tijdje ochtend van crafting met uw kinderen. Leuk!

heeft u een favoriet Kerstproject dat u elk jaar doet? Deel alsjeblieft!

klik op de onderstaande link om 5 Vakantie-projectideeën in uw inbox te ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.